Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
 
bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Ivančević sport & tourist resort nalazi se u srcu Šumadije u Aranđelovcu i Bukovičkoj Banji koja je poznata kao turistički centar još od vremena Karađorđevića i Obrenovića. Banja se nalazi u podnožju planini Bukulja,na nadmorskoj visini od 270m.
Aranđelovac se nalazi svega 75km od Beograda, izmedu dve saobraćajnice: Ibarskog puta i puta Beograd - Kragujevac (M 23).Od davnina je ovaj prostor pogodan za odmor, rekreaciju, kraći ili duži boravak. Blizina većim gradskim centrima, umereno-kontinentalna klima, more zelenila i bogatstvo kulturno-istorijske baštine, samo su neki od razloga zašto doći u grad pod Bukuljom.


Uživanje u lepotama Bukovičke Banje i rekreacija u njoj, nekada je bila privilegija kneževa i kraljeva, danas "Ivančević sport & tourist resort" nastavlja tradiciju, nudi oazu mira, mesto gde ćete trenirati, rekreirati se, opustiti i preporođeni otići sa željom da se vratite.
Smeštajni deo je kapaciteta 11 kreveta (sobe i apartmani, vrhunski opremljeni - klima, telefon, SAT-TV, internet, minibar), a restoranski kapaciteta 120 mesta (kafe-restoran i letnja bašta) sa bogatom ugostiteljskom ponudom. U okviru ponude "Ivančević sport & tourist resort"-a su usluge noćenja, duži i kraći boravci, vikend program, program za porodice, stalna ugostiteljska ponuda, poslovni ručak, turistički ručak, koktel party.


U okviru "Ivančević sport & tourist resort" na raspolaganju su vam tri otvorena teniska terena (šljaka), sportska hala za male sportove (mali fudbal, košarka, odbojka, rukomet, tenis) i fitness sala.
Sportski centar vam nudi svakodnevno iznajmljivanje termina u hali i na terenima, organizovanje turnira, sportske skole(fudbal, tenis, košarka, rukomet), sportske pripreme.
Mladi i perspektivni Teniski klub ''TK IV-S'' sačinjavaju dečaci i devojčice koji postižu zapažene rezultate na teniskim turnirima.


Fitness & wellness

Cilj wellness-a je da opusti vaše telo, da očuva i pospeši vaše telesno zdravlje i da obogati vaš duh. Ukoliko želite da se odmorite, relaksirate, osvežite duh i telo, onda je "Ivančević sport & tourist resort" pravo mesto za vas.
Boravak u finskoj sauni (temperature do 110*C), u sobi za relaksaciju nakon boravka u sauni i tuširanje u kabinama sa masažerima, pružiće vam potpuno opuštanje, osloboditi vas stresa i dovesti u harmoniju vaš duh i telo. U prostranoj klimatizovanoj fitness sali sa ogledalima i uz dobru muziku, njihovi treneri će vam pomoći da se bolje osećate, dovedete svoje telo u dobru formu i poboljšate kondiciju. Kontakt:

Sportski centar IVANČEVIĆ SPORT
Bukuljska ulica bb, 34300 Aranđelovac
+381 34 601  500

Add comment


Security code
Refresh