Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
 
bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull

Vesti Srbija

PayPal stigao u Srbiju!

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Iako PayPal zvanično još uvek nije objavio početak rada kod nas niti predstavio uslove poslovanja, Srbija je izlistana na spisku podržanih zemalja,

Ukoliko imate aktiviran antivirus softver, pre odlaska na “Sign In” formular PayPala moraćete da omogućite iskačuće prozore i da dozvolite pristup PayPala vašem sistemu. U slučaju Kaspersky antivirusa dovoljno je dva puta kliknuti na Run ili Pokreni i tamo ste. Slična je situacija i sa drugim antivirus softverima.

Proces prijavljivanja odvija se samo na engleskom, pošto srpski jezik nije podržan. Omogućeno je otvaranje “Individual” ili “Bussines” naloga PayPal usluge. Za registraciju su vam potrebni validna i-mejl adresa i podržana platna kartica. Ukucajte redom tražene podatke.

Neverne Bebe - spot

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
Posle više od tri godine "Neverne bebe" snimile su spot za prvi singl sa svog šestog studijskog albuma koji će izaći u prvoj polovini sledeće godine. Spot za pesmu "Uzmi boje" uradjen je u saradnji sa Modnom kućom "Luna" a sniman je u Crnoj Gori, Deliblatskoj peščari i Beogradu najsavremenijom "red" kamerom.
"Neverne bebe" potrudile su se da i ovim spotom prenesu poruku pozitivne energije, zivopisnih kolorita i prepoznatljivih emocija svojoj vernoj publici.

Bojovićev klan planirao dva ubistva

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
Beograd -- Luka Bojović planirao ubistvo dvojica visokih funkcionera MUP-a Srbije, kao osvetu za akcije protiv Darka Šarića i ubistva vođa zemunskog klana, piše "Blic".

Nalog za jedno od dva ubistva izdao je Milorad Ulemek Legija.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

 

U stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici, pronađeni mrtvi poznata pevačica Ksenija Pajčin i crnogorski maneken Filip Kapisoda, saznaje RTS. Policija navodi da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu.

Kako Radio-televizija Srbije saznaje u MUP-u Srbije, u stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici broj 5, pronađeni su mrtvi poznata pevačica Ksenija Pajčin i crnogorski maneken Filip Kapisoda, sa kojim je bila u vezi.

DA NE BUDE IZNENADJENJA! Postavljene kamere po Beogradu.

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

MUP na ovim lokacijama postavlja video nadzor sa radarima.

Molim Vas dostavite svim vozacima koje znate ovaj spisak ulica i raskrsnica kako bi izbegli da budu uslikani i obelezeni radarom, a potom i kaznjeni zbog prebrze voznje ili drugih prekrsaja. Kazna se salje vlasniku vozila!