bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Osmatračnica...

Pocetak radova na nosmatračnici

 

ARANĐELOVAC - Na vrhu Bukulje iznad Aranđelovca počela je gradnja turističke osmatračnice, visoke 19 metara, sa koje će se videti Aranđelovac, Topola, Kosmaj, a uveče i svetla Beograda. Osmatračnica se gradi na temeljima nekadašnje od pre četvrt veka, koja je u međuvremenu porušena, a sredstva od četiri miliona dinara su obezbeđena iz opštinskog budžeta i prodaje žičare.

Turističkoj organizaciji Aranđelovca kažu da je namera da se podizanjem nove osmatračnice privuku turisti na tu lepu i šumovitu planinu i da se vrh Bukulje na neki način kultiviše i postane privlačna ne samo za goste u Bukovičkoj banji, već i za one koji prolaze kroz Aranđelovac.


Aranđelovac - on top of Bukulje above Aranđelovca began construction of tourist tower, 19 meters high, with that will be seen Aranđelovac, Topola, Kosmaj, and the evening and the world of Belgrade. Observatory was built on the foundations of the former than a quarter century ago, that has been porušena, and the funds of four million dinars are provided from the Municipal Budget and cable sales.

Aranđelovca tourist organization said that the intention to be starting a new observatory attract tourists to this nice and wooded mountain and the top Bukulje in some way kultiviše and become attractive not only for guests in Bukovičkoj Banja, but also for those who go through Aranđelovac.

 

 

Add comment


Security code
Refresh