bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Aleksandar Nedeljković (31), sestrić Bogoljuba Karića, uhvaćen je kasno sinoć u krivolovu kod Aranđelovca, a policija mu je oduzela ulovljenu srnetinu i lovačko oružje, saznaje Pressonline.
Karićev sestrić uhvaćen u krivolovu, srnu lovio snajperom sa prigušivačem?!


- Patrola saobraćajne policije zaustavila je sinoć, tri sata iza ponoći, Nedeljkovićev džip "micubiši pajeroo", na ulasku u Aranđelovac, radi rutinske kontrole. Sa Nedeljkovićem je u džipu bio i Ljubomir P. iz Lazarevca - navodi naš izvor.
Policajci su primetili u vozilu ulovljenu srnu, a potom pronašli lovački karabin sa snajperskim nišanom, noćnim reflektorom i prigušivačem, što su elementi čija je upotreba zabranjena u lovu.
- Policija je napisala Nedeljkoviću krivičnu prijavu zbog krivolova i u njegovoj kući oduzela još jedan primerak legalnog lovačkog naoružanja - ističe naš sagovornik.
Kako je rekao, divljač je ulovljena kod sela Vukosavci.
Aleksandar Nedeljković je sin Olivere Karić Nedeljković, jedine sestre četvorice braće Karić. Njegova porodica drži Velnes centar "Aleksandar" u Orašcu kod Aranđelovca.
Aleksandar Nedeljković je poznat i po tome što se zabavljao sa pevačicom Anabelom Bukvom i manekenkom Sandrom Obradović.
Izvor: Pressonline

Add comment


Security code
Refresh