bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Sedmogodišnjeg dečaka, učenika prvog razreda osnovne škole „Svetolik Ranković“ u Aranđelovcu, pretukla su dvojica učenika petog razreda ove škole i teško ga povredila, sazanje "Blic" u kragujevačkoj policiji.

Dečak je zbog zadobijenih povreda prebačen u kragujevački Klinički centar gde je zbrinut na Dečiju kliniku. Kako nezvanično saznajemo dečaku je povređena slezina.


Načelnik policijske uprave u Kragujevcu Ivan Đorović potvrdio je da se u dvorištu dogodio nemili događaj i da su odmah po saznanju angažovane sve raspoložive snage kako bi se što pre rasvetlio ovaj događaj.

-U ovom trenutku policajci razgovaraju sa dvojicom dečaka koji su učenici petog razreda. Sa njima su i njihovi roditelji, školski policajac, predstavnici škole i centra za socijalni rad. Nakon svih utvrđenih činjenica protiv roditelja biće podnete prekršajne prijave kao i sve ostale neophodne mere - rekao je načelnik Đorović.

Otac pretučenog dečaka ispričao je za "Blic" da je na velikom odmoru dečaku prišao stariji učenik i iz čista mira ga šutnuo u leđa. Ubrzo se nasilniku priključila grupica od još četvoro momaka koji su nastavili da ga udaraju.

- Sin je incident prijavio učiteljici, a potom je u hodniku prepoznao dvojicu nasilnika. U toku večeri je počeo da se žali na bolove u stomaku, pa smo ga odveli u aranđelovačku bolnicu na pregled, gde mu je urađen ultrazvuk i konstatovana povreda slezine - rekoa je za "Blic" otac prebijenog dečaka V. Š.

On dodaje da je dečak potom prebačen u KBC Kragujevac gde je i dalje na ispitivanju.

- O svemu je obavešten i direktor škole, koji je danas posetio mog sina u bolnici. Takođe, dolazili su i radnici iz Centra za socijalni rad, koji su u ovom slučaju nadležni - istakao je otac V.Š.

Ekipa "Blica" pokušala je da stupi u kontakt sa direktorom škole "Svetolik Ranković", ali nam je rečeno da direktor trenutno nije tu, ali da bi trebalo da se vrati u roku od jednog sata.

Add comment


Security code
Refresh