bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Kompanija "Amaris", koja je pre godinu dana kupila nekada čuveni Hotel "Staro zdanje" sada traži raskid ugovora. Kao razlog navode to što im opština Aranđelovac ni posle godinu dana nije izdala potrebne dozvole za adaptaciju hotela i izgradnju novog.

Kupci hotela "Staro zdanje" i "Šumadija" u Aranđelovcu traže raskid ugovora.

Po rečima Dragana Todorovića, direktora Društva "Staro zdanje", razlog je što Opština Aranđelovac nije usvojila planove detaljne i generalne regulacije parka Bukovička banja, pa investitor ni posle godinu dana od kupovine, nije dobio dozvole za početak rekonstrukcije hotela koji godinama propadaju.

Kako nam je potvrđeno u Privrednom društvu "Staro zdanje", Agenciji za privatizaciju upućen je zahtev 7. oktobra o definitivnom raskidu ugovora o kupoprodaju hotela, čime je prestala ugovorna obaveza tog privrednog društva da investira u dva najstarija hotela u Šumadiji.

Plan investitora firme Amaris čiji je vlasnik Miroljub Aleksić, bio je da izgradi kompleks hotela koji bi, pored hotela "Izvor" u koji je uložio oko 45 miliona evra, obuhvatao "Staro zdanje", "Šumadiju" i novi depadans koji bi se gradio na mestu sadašnjeg zapuštenog bazena.

Investitor je planirao da uloži oko 50 miliona evra kako bi hotelski kompleks u Bukovičkoj banji postao jedan od evropskih centara kongresnog turizma.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
+381 34 335 542

Add comment


Security code
Refresh