bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Na Pozorišnom festivalu u Aranđelovcu za najbolju predstavu proglašena "Gospođa ministarka" pozorišta "Boško Buha".

"Gospođa ministarka" pozorišta "Boško Buha" najbolja je predstava na devetom Pozorišnom festivalu u Aranđelovcu, čiji je naziv "Maska - stanje svesti".


Nova verzija Nušićeve "Gospođe ministarke", u muškoj glumačkoj podeli, izazvala je veliko interesovanje ljubitelja pozorišne umetnosti iz cele Šumadije. Upravo prema oceni publike i na osnovu najveće prosečne ocene, proglašena je najboljom predstavom na festivalu.

Naslovnu ulogu, igra Goran Jevtić, Živkinog muža ministra Simu Mihailo Todorović, zeta Čedu i ćerku Daru - Miloš Vlalukin i Uroš Jovčić, služavku Anku - Nemanja Oliverić, dr Ninkovića - Viktor Savić, a jedina glumica u predstavi je Katarina Marković u ulozi deteta Rake.

Tokom proteklih pet dana publika je imala priliku da pogleda i predstave "Čarobnjak" Narodnog pozorišta iz Sombora, "Leptiri su slobodni" koprodukcija Zvezdara teatra i SKU Aleksinac, "Telo" Puls teatra i "Boing Boing" Zvezdara teatra.

Organizator Pozorišnog festivala, je Centar za kulturu i obrazovanje opštine Aranđelovac, a pokrivitelji Ministarsko kulture i opština Aranđelovac.

Add comment


Security code
Refresh