bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Pobednice CustomAranđelovac, 26. novembar 2013. godine – Kompanija Knjaz Miloš dodelila je nagrade deci koja su svojim crtežima na temu "Nacrtaj svog Knjaza" osvojila najveći broj lajkova na Facebook stranici "Volim Aranđelovac". Posetioci stranice su tokom tri meseca mogli da glasaju za svoje favorite, a nagrade za najbolje crteže dobili su Irina Varagić koja je osvojila prvo, Ljubica Jovanović drugo mesto, dok je treću nagradu dobila Milica Nedić. Nagrade su uručili Bojan Radović, predsednik opštine Aranđelovac, i Bogdan Komlenac, korporativni i regulatorni poslovi kompanije Knjaz Miloš.

 

"Kompanija Knjaz Miloš pokrenula je ovaj nagradni konkurs u okviru fonda „Volim Aranđelovac“ sa željom da uključimo mališane u projekat od društvenog značaja i damo im primer kako treba odgovorno postupati prema zajednici u kojoj živimo. Mi smo, zajedno sa opštinom Aranđelovac, pokrenuli ovaj fond kako bismo pomogli i unapredili razvoj opštine i poboljšali kvalitet života građana, te se unapred radujemo brojnim aktivnostima koje nas očekuju u predstojećem periodu", izjavio je Bogdan Komlenac, korporativni i regulatorni poslovi kompanije Knjaz Miloš.

Naime, u periodu od 28. novembra do 13. decembra 2013. godine, u okviru fonda će biti organizovan turnir "Volim Aranđelovac" u malom fudbalu za dečake i odbojci za devojčice, a za decu iz svih 11 osnovnih škola sa teritorije opštine Aranđelovac. Takođe će biti održane i revijalne utakmice čiji timovi će biti sastavljeni od predstavnika kompanije Knjaza Miloš, Opštine Aranđelovac, poznatih fudbalera i odbojkašica, dok će publika na poklon dobiti navijačke rekvizite. Pobednici turnira dobiće vredne nagrade, pehare i medalje, a škole učesnice dobiće dresove, kao i lopte za rukomet, odbojku, fudbal i košarku.

Tokom prva tri meseca postojanja fonda "Volim Aranđelovac", organizovane su pozorišne predstave, sportske aktivacije i maštovite animacije za decu, dečjem dispanzeru u Aranđelovcu donirana su dva kompleta stolova i stolica, bojanke i bojice, dok je otvorena i Facebook stranica "Volim Aranđelovac" koja prati sve aktivnosti. Takođe je glasovima članova fonda izbrana lokacija na kojoj će, u okviru projekta „Zajedno gradimo dečije oaze“, biti rekonstruisano postojeće igralište u osnovnoj školi "Velja Gerasimović" u Venčanima, dok će pomoć biti pružena i za završetak izgradnje igrališta Vrbička reka. U okviru projekta će tokom narednih godinu dana biti izdvajana sredstva za izgradnju novih dečijih igrališta i obnovu starih na teritoriji opštine Aranđelovac sa pripadajućim okolnim selima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis, koja je od strane kompanije Knjaz Miloš ovlašćena za odnose s javnošću. Kontakt: Nevena Cvetić, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefon: +381 65 36 36 168 i Tijana Ćurčić, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefon: +381 65 36 36 191.

Add comment


Security code
Refresh