bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U infrastrukturne radove u opštini Aranđelovac, prošle godine uloženo je više od 500 miliona dinara.

Ovo je istakao Milosav Milojević, član Opštinskog veća zadužen za infrastrukturu, i za ovu godinu najavio veća ulaganja.

Kako kaže Milojević, asfaltirano je 29 ulica, a 100 miliona dinara uloženo je u rekonstrukciju glavne ulice. Takođe, rekonstruisano je 30 seoskih puteva, izgrađena je primarna vodovodna mreža u mesnim zajednicama Darosava, Tuleži, Venčani i Progoreoci, kao i značajan deo sekundarne vodovodne mreže .

Ulagano je i u obnovu i rekonstrukciju objekata, sportskih terena i kulturnih spomenika.
Završeni su radovi na „Šarenoj kapiji“ i satu u centru grada. Ulaganje u infrastrukturne objekte, kako ističe Milojević, prošle godine bilo je najveće u prethodnih nekoliko godina.

Milojević je najavio da će za nastavak rekonstrukcije glavne ulice u ovoj godini da bude uloženo 170 miliona dinara, a narednu godinu naveo je kao krajnji rok za završetak obimne investicije, od zgrade Suda do „Šarene kapije“.

Najavljeno je da će radovi u gradskom i seoskim područijima aranđelovačke opštine biti nastavljeni od proleća i da će procedura oko javnih nabavki, koja je predstavljala problem u godini iza nas, u sledećoj biti znatno lakša i efikasnija.

Add comment


Security code
Refresh