bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Policijska uprava u Kragujevcu saopštila je danas da je rasvetljenja krađa zlata vrednog oko 300.000 dinara u jednoj porodičnoj kući u Aranđelovcu, da su pronađeni ukradeni predmeti, i da se za tu krađu sumnjiče trojica maloletnika, protiv kojih će biti podneta krivična prijava Višem tužilaštvu.
Maloletnici ukrali zlato vredno 300.000 dinara
"Postoje osnovi sumnje da su trojica maloletnika starosti od 14 do 16 godina ukrala zlato, a kod jednog njih pronađen je i pištolj, ukraden prilikom obijanja kuće u okolini Aranđelovca u novembru prošle godine", navedeno je u saopštenju.


Tim oružjem, dodaje policija, jedan od osumnjičenih je 16. januara ove godine, izvršio razbojništvo u samostalnoj trgovinskoj radnji u opštini Aranđelovac.
U saopštenju policije navedeno je i da su svi zlatni predmeti pronađeni kod S.M. (40) iz okoline Aranđelovca, kod koga je pored nakita pronađeno i 10 bojevih metaka. Protiv S.M. policija je će podneti krivičnu prijavu zbog nedozvoljenogo držanja oružja i eksplozivnih materija i prikrivanja.
"Zbog istih krivičnih dela, krivična prijava biće podneta i protiv P.G.(18) iz Aranđelovca koji je bio posrednik u prodaji ukradenog nakita i povremeno čuvao navedeno oružje", kaže se u saopštenju policije u kojem se dodaje da je kod četvrte maloletne osobe, kod koje se pištolj takođe povremeno nalazio, pronađen ukradeni sat.
Policija je kod osumnjičenih maloletnika pronašla i deo novca od prodatog nakita, a oduzela im je i garderobu koju su kupili novcem "zarađenim" na taj način.

 

Add comment


Security code
Refresh