bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Danko Maksović (43) uhapšen nakon što je upucao Igora Mitića (31) jer nije hteo da mu sipa gorivo za 300 dinara, već za 500

Aranđelovčanin Danko Matović (43) uhapšen je pod sumnjom da je u sredu uveče, oko 20.30, na benzinskoj stanici „DMB petrol“ u Bukoviku kod Aranđelovca ubio radnika pumpe Igora Mitića (31). Zločin se dogodio jer ubica nije želeo da doplati 200 dinara za natočeno gorivo (?!).
- Matović je preksinoć, vidno pijan, došao na pumpu i tražio da mu se u automobil sipa gorivo za 300 dinara. Igor mu je objasnio da po pravilima gorivo sme da natoči za najmanje 500 dinara, što je i učinio. Tu su se sporečkali jer Danko nije želeo da plati razliku od 200 dinara. Besan, seo je u auto i odjurio - kaže Kurirov izvor.

Ostavio dva sina


Ispostaviće se, nažalost, da je otišao do kuće da uzme pištolj, koji je nelegalno posedovao.
- Videvši kod kuće da mu je otac razjaren i da je uzeo oružje, Matovićevdevetnaestogodišnji sin je otrčao do pumpe, koja je dve ulice udaljena od njihove kuće, da bi upozorio Igora. Samo što je dotrčao, stigao je i Danko - objašnjava naš sagovornik.

Odmah po izlasku iz auta udario je Igora i izvadio pištolj. Mladić je ustuknuo i ušao unutra, a Matovića je pokušao da smiri sin.
- Međutim, on je krenuo prema Mitiću i ispalio mu metak u grudi. Pobegao je pešice, a njegov sin je ubacio Igora u očev automobil da bi ga odvezao do bolnice. Nažalost, nesrećnik je umro pre nego što je stigao do lekara - kaže naš sagovornik i dodaje da je policija brzo uhapsila Matovića.

Iza nesrećnog Igora Mitića ostala je supruga Valentina i dva sina, jedan od osam godina, a drugi star tek 17 meseci. Igorova sestra bliznakinja Irena, druga sestra Ivana i otac Dragan izbezumljeni su od bola.
- Zar da mi zbog 200 dinara ubije dete i moja dva unučeta ostavi bez oca! Bezdušnik jedan - kaže očajni Dragan Mitić. Očaj... Igorov otac DraganOčaj... Igorov otac Dragan
Danas sahrana

On kaže da je Igor trebalo da s posla zove starijeg sina da ga presliša kako je naučio pesmicu za školu.
- Ali nije zvao... Iza ponoći na vrata nam je došla policija. Pretrnuo sam, znao sam da je neki belaj. Uplašio sam se da je imao saobraćajku jer je voleo brže da vozi. Kad oni kažu da je ubijen. Kako, bre, ubijen, kako... - jecao je nesrećni otac.
Igor Mitić će biti sahranjen danas na aranđelovačkom groblju Risovača. Bliznakinja u šoku
ZA SMRT BRATA SAZNALA NA FEJSBUKU

Igorova sestra bliznakinja ne može da dođe sebi.
- Bila sam preksinoć na Fejsbuku kad su počele da mi stižu poruke saučešća od drugova. Bila sam u šoku. Kakvo saučešće, zbog čega?! Ja do tog trenutka nisam ni znala da mi je brat ubijen - očajna je Igorova sestra Irena. PT sindrom
PROMENIO SE NA RATIŠTU

Meštani Bukovika pretpostavljaju da je Danka Matovića stigao postraumatski sindrom zbog boravka na ratištu. Bio je na frontu u Hrvatskoj, gde je teško ranjen, a potom i na Kosovu. Od tada je, kažu, postao drugačiji, mnogo je pio, imao je kratak fitilj, pretio je ljudima... „Tetejac“ kojim je počinio zločin doneo je s ratišta.

 

 

 

Neverovatno lep prizor, pogledajte na linku ispod.

http://snimanjeizvazduha.com/sr/slike-iz-vazduha/25-slike-iz-vazduha-bukulja-arandelovac-gh4

Bukulja - pogled


Comments   

0 #1 Rada mmmmmm 2015-02-02 16:15
Zatvorite to djubre dozivotno u zatvor..
Quote

Add comment


Security code
Refresh