bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Sugestije za nedelju:
21.02.2011. - 27.02.2011.

OVAN
Umete brzo da se prilagodite na novu situaciju i da upotrebite taktiku koja donosi najbolje rezultate. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: 21, 23. i 25. februara. Računajte i na faktor iznenađenja. Važno je da nadmudrite ostale suigrače kada se nalazite u zoni rizika 22. i 24. februara.

BIK
Postoji niz takmičarskih prilika u kojima treba da se angažujete. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 07, 11, 25, 31, 45, 55, 63. i 70. Vaši srećni dani su: 22, 24. i 26. februar. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« 21. i 23. februara.

BLIZANCI
Osećate pojačanu strast i želju za ličnim trijumfom. Potrudite se da veštim potezima iznenadite ostale suigrače kako biste ostvarili najbolju startnu poziciju. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: 21, 22. i 25. februara. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti izbora 24. i 26. februara.

RAK
Nove prilike na takmičarskoj sceni zahtevaju pojačanu koncentraciju i primenu drugačije strategije. Dobitak proizilazi iz dobre procene mogućnosti i uspešne akcije: 22, 24. i 26. februara. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku i da sačuvate svoje interese 21. i 25. februara.

LAV
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i spremni ste na različite takmičarske aktivnosti. Faktor sreće često ima presudno značenje u završnici igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: 21, 24. i 25. februara. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešanu kombinaciju 22. i 26. februara.

DEVICA
Pažljivo analazirate kompletnu situaciju kako biste napravili strogu selekciju prilikom izbora svojih favorita. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite uspešnu formulu: 22, 24. i 26. februara. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama 23. i 25. februara.

VAGA
Zainteresovani ste za nove takmičarske kombinacije i imate dobar impuls koji Vas navodi na veću akciju. Osmislite dobar redosled poteza: 21, 23. i 27. februara. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Jarca, Škorpiona, Strelca ili Raka 24. i 26. februara.

ŠKORPIJA
Ponekad situacija na takmičarskoj sceni može neočekivano da se promeni i da iskompliku prvobitnu procenu. Važno je da menjajte taktiku igre tako što ćete unapred pripremiti rezervnu varijantu i imati skrivne adute. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 22, 24. i 26. februara. Izbegavajte rivalske odnose 23. i 27. februara.

STRELAC
U hazarderskom stilu umete da prihvatite veći rizik ili da prepoznate dobitnu kombinaciju. Važno je da sagledate sve takmičarske mogućnosti koje imate na raspolaganju, dobitak je moguć: 21, 25. i 27. februara. Računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Potrudite se da sačuvate dobru poziciju 22. i 26. februara.

JARAC
Nalazite se u promenljivoj formi i nedostaje Vam dobar uvid kako biste prepoznali svoju dobitnu kombinaciju. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: 22, 24. i 26. februara. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nekim ekstremnim situacijama koje lako izmiču kontroli 25. i 27. februara.

VODOLIJA
Takmičarska atmosfera pogoduje Vašim aspiracijama i imate sjajnu šansu da uvećate svoju poziciju u odnosu na ostale suigrače. Veći ulog obećava i uvećani dobitak. Sačuvajte dobru koncentraciju, jer sve je moguće pod uticajem faktora sreće: 23, 25. i 27. februara. Izbegavajte uticaj crno-crvene boje 24. i 26. februara.

RIBE
Postoje takmičarske okolnosti na koje ne možete da utičete ili da menjate svoju poziciju. Važno je da odredite svoje prioritete i da dobrim potezima nadmudrite ostale suigrače: 22, 24. i 26. februara. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte zonu visokog rizika 21. i 27. februara.

Add comment


Security code
Refresh